İstihdamda 1. oldular

http://giresunhaberci.com/wp-content/uploads/2017/12/istihdam.jpg
Mavi Yurt Bakım Merkezi A.Ş. 2017 yılında Giresun’da en fazla istihdam sağlayan kuruluş oldu. Başarılı şirkete ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

Giresun, Ordu, Dereli ve Şebinkarahisar'da verdiği sıra dışı hizmetlerle dikkat çeken bakım merkezlerini bünyesinde barındıran Mavi Yurt Bakım Merkezleri A.Ş.'nin 2017'de Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Giresun'un en çok istihdam sağlayan kuruluşu olarak Cumhurbaşkanlığı tarafından ödüle layık görülmesi büyük ses getirdi. Bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı tarafından Külliye'de düzenlenen 'İstihdam Şurası Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni'ne davet edilen Mavi Yurt Bakım Merkezleri A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Yener Türk ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.


Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstihdam seferberliğine katılan iş dünyasının tüm üyelerine, katkı sağlayan herkese şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum" dedi. Başlattıkları istihdam seferberliğinde sağlanan 1.5 milyonluk ilave istihdamın, "Eğer istersek başarabiliriz" anlamına geldiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihdam seferberliğinin ve teşviki ilerleyen süreçte de sürdürüleceğine vurgu yaptı.


Ödül töreni ile ilgili bilgi veren Mavi Yurt Bakım Merkezleri İcra Kurulu Başkanı Yener Türk, 2017' de Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Giresun' da en çok istihdam sağlayan kurum olarak, ödüle layık görülüp Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki törene davet edilmekten büyük gurur ve onur duyduklarını söyledi. Türk, "Biz engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza 24 saat hizmetin en güzelini vermeye gayret ederken, istihdam ettiğimiz çalışan sayımızı artırmaya çalışırken çok engel çıkarmak isteyenler oldu. Hatta tehditler aldık, sabotajla karşılaştık. Ancak hiçbir zaman yılmadık, yılmayacağız, biz bu günlere tırnaklarımızla kazıyarak geldik" dedi.


Cumhurbaşkanlığı tarafından ödüle layık görülmelerinin çalışma şevklerini artırdığını belirten Türk, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hem hizmetin en güzelini vermeye hem de çalışan sayısını artırarak istihdama katkı sağlamaya gayret edeceklerini de sözlerine ekledi.
Giresun Haberci

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"