Şenlikoğlu kolları sıvıyor

AK Parti Giresun İl Başkanlığı görevine atanan Aytekin Şenlikoğlu, önce il yönetimini ardından da ilçe yönetimlerini ve partili Belediye Başkanları ile bir araya gelecek. Şenlikoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın şahsımıza olan güvenini boşa çıkartmayacağım”

AK Parti Giresun İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Aytekin Şenlikoğlu, çalışmalar için kolları sıvıyor. 2 gün önce başkanlık görevini bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alan yeni il başkanı Şenlikoğlu ilk aşamada partinin il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek neler yapılabileceklerini ve partisinin yol haritasını belirleyecek.  Şenlikoğlu, ardından da ilçe başkanları ve partili belediye başkanları ile bir araya gelecek.

“BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, partinin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev aldığını belirterek, “Bize olan güveni boşa çıkartmayacağız. Vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Şu anda üzerimizde bir durgunluk var bu durgunluğu bir an önce atmamız lazım” dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/10/05/senlikoglu-kollari-siviyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"