Batlama “Patlamak” üzere

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker,30 köy halkının kullandığı grup yolunda bitmeyen çalışmanın çileye dönüştüğü ulaşımın yanı sıra insanların susuzluk çektiğini de açıkladı.

CHP Giresun Merkrez İlçe Başkanı Hakan Türker, Batlama grup yolunda bitirilemeyen çalışmaların insanları perişan ettiğini söyledi.

Türker, “30 köy halkı, küçük sanayi sitesi esnafımız, TOKİ sakinlerimiz ve Batlama grup yolunda aylardır bu eziyeti, rezilliği yaşayan halkımız adına Karayolları, mülki idare ve AKP yerel yetkililerine sesleniyoruz. Baltama köprübaşı girişinden küçük sanayi sitesi çıkış hattına kadar yapımına aylar önce başlanan planlı yol çalışması sahasında adeta in cin top oynuyor. Güneşte tozdan, topraktan geçilmeyen, bir yaz sezonunu çile içerisinde geçirmek zorunda kalan halkımız kış mevsiminin başlangıcı itibarıyla adeta büyük göletlerin oluşturduğu çamur içerisindeki delik deşik parkurlu yollardan geçmek zorunda kalıyor.

Hane sakinleri, esnaflarımız, bölge muhtarlarımız ve insanlarımız ile yaptığımız görüşmelerde, çalışmaların durduğunu, gelen giden kimsenin olmadığını, şu an hemen hemen hiçbir çalışmanın olmadığını, iş makinelerinin günlerdir çekildiği yerde olduklarını, yol kenarlarına koyulan, yol çalışması sırasında kullanılacak malzemelerin yağmurlarda heba olduğunu, dereye aktığını belirtiyorlar ve adeta isyan ediyorlar. Çalışmaların durduğu bölgede uzun süredir su sıkıntısı da çeken halkımız, bitlendik neredeyse bu zulme yetkililer dur desin, bize yardımcı olsunlar diye haykırıyor, muhatap bulamadıklarını belirtiyorlar. Bölgede planlanan ve yıllardır ihtiyaçla başlanması beklenen çalışmanın, plansız, programsız, yetersiz ve denetimsiz ellerde olduğu apaçık aşikardır. Kendi metal yorgunlukları, kandırılmışlıklarının hesaplaşması, içerisinde boğuşan AKP iktidarının yerel yöneticilerinin koltuklarından, makamlarından çıkıp halkımızın sesine kulak vermesi adına yaptığımız bu çağrının gereğini bir an önce gerçekleştirerek, hava şartları daha da kötü duruma gelmeden, daha büyük mağduriyetlerin insanlarımız tarafından yaşanmaması için dikkate alınmasını ivedilikle bekliyoruz” dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/10/16/batlama-patlamak-uzere/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"