AK Partili Belediyeler performans sınavında


AK Parti’de Genel Merkez Giresun’daki AK Partili Belediyelere performans raporu gönderdi. Raporu belirlenen kriterlere göre dolduracak olan Belediyeler sonucu bildirecekler. Belediyeler için teşkilatlar ve bölge koordinatör milletvekilleri de yerinde incelemelerde bulunacaklar

AK Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da AK partili belediyelerin performanslarını mercek altına aldı. Genel Merkez tarafından hazırlanan performans kriter değerlendirme raporunu dolduracak olan Belediye başkanları raporları partiye gönderecekler.

MKYK’DA GÖRÜŞÜLECEK

2019 seçimleri öncesi ince eleyip sık dokuyan AK Parti’de belediyelerle ilgili ayrıntılı raporlar Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Başkanların durumlarının AK Parti MKYK’sında Aralık ayından itibaren görüşüleceği öğrenildi. Başkanlarla ilgili nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Bu arada rapordaki en önemli kriterin vatandaş memnuniyetine yönelik anketler oluşturuyor. Vatandaşlara sorulan hizmetten ve başkandan memnuniyet oranlarının da ayrı ayrı raporlara ekleneceği iddia edildi.

GİRESUN’DA DA İNCELEME YAPILACAK

Öte yandan Giresun’da da bu ay içerisinde AK partili belediyeler bölge koordinatör milletvekilleri tarafından incelenecek. İncelemelerde belediye başkanlarının belirlenmiş kriterlere göre doldurdukları raporların gerçeklik payları belirlenecek.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/10/17/ak-partili-belediyeler-performans-sinavinda/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"