TÜTÜNCÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti İl Başkanı Hasan Ali tütüncü dün sevenlerinin göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Tütüncü’nün cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin yanı sıra çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı da katıldı.

Önceki gün İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

[caption id="attachment_31598" align="alignleft" width="300"] DAVA ARKADAŞININ TABUTUNU OMUZLADI: Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, “Dava arkadaşım, can dostum, kardeşim” dediği Hasan Ali Tütüncü’ye son görevini yaptı. Canikli, Tütüncü nün tabutunu taşıdı.[/caption]

Yaklaşık 2 yıldır yakalandığı hastalıkla mücadele eden 46 yayındaki Hasan Ali Tütüncü, tedavi gördüğü İstanbul'daki hastanede yaşamını kaybetti. Önceki akşam İstanbul’dan havayolu ile Giresun-Ordu Havaalanı'na getirilen Tütüncü'nün cenazesi dün evinden alınarak AK Parti İl Başkanlığı binası önüne getirildi, burada dua edildi. Ardından Milli Savunma Bakanı Nuurettin Canikli ve partililer tarafından omuzlarda merkez Hacı Mithat Camii'ne getirilen Tütüncü için öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Canikli, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bölge milletvekilleri, askeri ve idari erkan katıldı. Cenazeye katılanlar Tütüncü’nün eşi Emine Tütüncü ve yakınlarına başsağlığı diledi. Tabutunun üzerine Giresunspor bayrağı örtülen Tütüncü, İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

[caption id="attachment_31599" align="alignleft" width="300"] GİRESUNSPOR SEVDALISIYDI: Siyasetin yanı sıra Giresunspor’la da çok yakından ilgilenen ve yeşil beyazlı kulüpte 2. Başkan olarak görev yapan Tütüncü’nün tabutuna çok sevdiği Giresunspor formasını örtüldü.[/caption]

Hasan Ali Tütüncü, AK Parti’nin 2015 yılındaki 5. Olağan Genel Kurulunda tek liste ile il başkanı seçilmiş ve Giresun Belediyesi Meclis üyeliği görevini sürdürmekteydi. Tütüncü, aynı zamanda Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevini yapmaktaydı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/09/07/tutuncu-son-yolculuguna-ugurlandi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"