Fatih Caddesinde yol yenileme çalışması sürüyor


Giresun Belediyesi şehir genelinde alt ve üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.
Belirli program dahilinde yürütülen çalışmalar kapsamında Fatih Caddesi yol yenileme çalışmalarına başlayan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yoğun bir çalışmayla yolu kısa sürede hizmete açmayı planlıyor.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, ilgili birim müdürleri ile yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Cadde boyunca incelemelerde bulunan Başkan Aksu, esnaflarında görüşlerini alarak çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Aksu şunları söyledi; “Şehrimizin bir çok yerinde belediye çalışmalarımız devam ediyor. Gerek alt yapı gerekse üst yapıya büyük önem veriyoruz. Fatih Caddesi üzerinde geniş kapsamlı bir üst yapı çalışmasına başladık. Doğalgaz çalışması ile bozulan yolun tamirat yapılması yerine, tamamen yenilenmesine karar verdik. Cadde üzerinde bulunan esnaf arkadaşlarımızın da görüşlerini alarak, yolun asfalt yapılmasını belirledik. Küp taş söküm çalışmaları devam ediyor. Alt yapısında gerekli bakımlarında yapılmasının ardından sıcak asfalt yapımına başlanacak. Kaldırım üzerlerinde yeni düzenlemeler ve peyzaj çalışması yapılacak. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde yeni yüzüne kavuşmuş olacak.”

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="31724,31723,31722,31721,31720,31719,31718" orderby="rand"]

"http://www.giresunhaberci.com/2017/09/12/fatih-caddesinde-yol-yenileme-calismasi-suruyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"