Başkan Aksu, SODEM Yönetiminde


Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Genel Kurul Toplantısı İstanbul’da yapıldı.
SODEM’in başkanlığına yeniden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer seçilirken, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’da yönetim kurulunda yer aldı.
İstanbul Çınar Otel’de yapılan Genel Kurul’da divan başkanlığına SODEM kurucu başkanı Selami Öztürk, yardımcılıklarına Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan seçildi.
Başkan Tunç Soyer yaptığı konuşmada SODEM’in faaliyetlerini anlattı. Soyer; Brüksel ve Türkiye’de AB Yerel Yönetimler Komitesi ile çok önemli çalışmalar yürüttüklerini, Muğla, İzmir ve Giresun’da yapılan toplantıların son derece başarılı geçtiğini ifade etti.
Başkan Soyer, SODEM’e üye belediyelerle birçok ortak AB projesi hazırladıklarını, belediyelerin projelerinin değerlendirilerek 13 ana başlıkta ödül verildiğini, önümüzdeki dönemde belediyeler arasında işbirliği ve bilgi paylaşımının daha da güçlenmesini arzu ettiklerini sözlerine ekledi.
Yapılan seçim sonunda SODEM yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Seferihisar Belediye Başkanı M. Tunç Soyer, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Seyhan Belediye Zeydan Karalar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan oluştu.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="32196,32195,32194" orderby="rand"]

"http://www.giresunhaberci.com/2017/09/27/baskan-aksu-sodem-yonetiminde/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"