Vali’den kaçak yapı uyarısı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları yayla turizmine büyük önem verdiklerini söyledi. Sarıfakıoğulları, “Yaylalarda kaçak yapılaşmanın önüne mutlaka geçmemiz gerekiyor, betonlaşmaya ve kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Giresunlu gazetecilerle tanışma toplantısında buluşan Vali Sarıfakıoğulları vatandaşlarla bire bir temas içerisinde olacaklarını, tüm kurum müdürlerine de bu konuda gerekli talimatları verdiğini açıkladı.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, göreve başladıktan sonra ilk kez Giresunlu basın mensupları ile kahvaltılı bir basın toplantısında buluştu. Giresun Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda Vali Sarıfakıoğulları göreve başladıktan sonra yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sarıfakıoğulları önceliklerinin vatandaşlarla bire bir temas halinde olmaları olacağını belirterek tüm daire müdürlerine de bu konuda talimat verdiğini söyledi.

YAYLALARDA KAÇAK YAPILAŞMAYA İZİN YOK

Giresun’un yayla turizminde hedefe ulaşmasının önemine de değinen vali Sarıfakıoğulları “Yaylalarımızın marka değerinin arttırılması konusunda hepimize görevler düşüyor. Bu konuda özellikle kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için gerek asayiş birimlerimiz gerek Özel İdare Genel Sekreterliğimiz çaba içerisinde. Eğer bu memleketin geleceğini düşünüyor isek kaçak yapılaşmaya hiçbirimizin göz yummaması gerekiyor. Örneği olmayan doğa güzelliklerine sahibiz. Bu potansiyelimizi harekete geçirebilmek adına yaylalarımızın kötü betonlaşmaya kaçak yapılaşmaya kurban gitmemesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/08/16/validen-kacak-yapi-uyarisi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"