"Takımımıza güvenimiz tam"


Giresunspor’da, Pazar günü deplasmanda saat 19.45’de Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanacak İstanbulspor maçı gündemde. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren takımımızda bütün planlar 3 puan üzerine yapılıyor.

Yeşil Beyazlıların kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, “Takımda moraller yerinde. Gerek oynadığımız maçlarda, gerekse yapılan antrenmanlarda futbolcularımızın ortaya koyduğu performanstan gayet memnunuz. İstanbulspor karşılaşmasına da galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Takımımıza güvenimiz tam” diye konuştu.

İstanbul’un, Giresunspor için deplasman sayılamayacağını ifade eden Kazancıoğlu, “Binlerce Giresunspor taraftarının sabırsızlıkla İstanbulspor maçını beklediğini biliyoruz. Ligin ilk iki haftasında ortaya koyduğumuz pozitif futbolu bu hafta İstanbulspor maçında da tekrarlamak ve güzel bir skorla evimize geri dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Karşılaşmanın çok zor geçeceğini bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını belirten Kazancıoğlu, “İstanbulspor çok genç ve disiplinli bir takım. Onlar da bizim gibi iki maçta 4 puan topladılar. İki tane namağlup takımı karşı karşıya getirecek olan bu zorlu doksan dakikadan Giresunspor’a yakışır bir futbol ve iyi bir sonuçla ayrılmak amacındayız” ifadelerini kullandı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/08/25/takimimiza-guvenimiz-tam/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"