"Sırada Eskişehirspor var"


TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, ligde 3 haftada 7 puan toplayarak milli maç arasına moralli girdiklerini söyledi.
Diyadin, kulüp tesislerindeki antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk üç hafta iyi rakiplere karşı oynadıklarını belirtti.
Her hafta final niteliğinde maçlar oynadıklarını dile getiren Diyadin, "Üç haftada aldığımız puan güzel, ancak lig devam ediyor. Maçları haftalık düşüneceğiz. Her hafta rakibin ismi değişiyor, ancak zorluk derecesi değişmiyor. Zorlu kelimesini biz teknik adamlar her hafta kullanacağız" diye konuştu.
Milli maç arası öncesinde İstanbulspor karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Diyadin, "Ligde 7 puan toplayarak milli maç arasına moralli girdik. Aradan sonra aynı şekilde yola devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.
Ligin dördüncü haftasında ise Eskişehirspor ile karşılaşacaklarını aktaran Diyadin, "Onların da bireysel yetenekleri olan iyi oyuncuları var, zorlu bir maç olacak. Tabii biz kazanmak istiyoruz, iyi hazırlanacağız" değerlendirmesinde bulundu.

FERHAT GÖRGÜLÜ GÜNDEMDE
Giresunspor yönetimi yerli stoper kadrosuna katmak için yoğun bir çalışma temposu içerisinde.
Kardemir Karabüksporlu Ferhat Görgülü gündemde. Kulübü bu oyuncuyu kiralamak istiyor, Ferhat evet derse Giresunsporlu olabilecek. Giresunspor yönetimi, üst ligdeki takımların ve geçen seneki TFF 1. Lig ekiplerinin stoperleri konusunda da araştırmalar yapıyor. Hatta yurt dışındaki gurbetçi oyuncular için bile nabız yoklanıyor. Başkan Mustafa Bozbağ, transferin sona edeceği 8 Eylül’e kadar kadroya bir yerli stoper katmak istiyor.

GİRESUNSPOR BUGÜN BAYRAM İZNİNE ÇIKACAK

Giresunspor bugün (31.08.2017) 09.30’da yapacağı çalışmadan sonra Kurban Bayramı iznine çıkacak.
Takımımız 4 Eylül Pazartesi günü saat 13.00’de tesislerde toplanıp, 10 Eylül Pazar günü Atatürk Stadında karşılaşacağı Eskişehirspor maçına hazırlanacak.
Futbolcularımızdan Brinner, Jones kulüpte idmanlarına devam edecekler. Giresun’da kalan bazı futbolcularımızın ise Pazar günü tesislerde çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/08/30/sirada-eskisehirspor-var/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"