"Puanla başlamak istiyoruz"

Giresunspor, Pazar günü deplasmanda ligdeki ilk maçı Boluspor karşılaşması için bu akşam saat 21.50 uçağı ile Ankara’ya, oradan otobüsle Bolu'ya geçip Gazelle Oteli’nde kampa girecek.

Giresunspor ligde ilk maçını Pazar günü deplasmanda saat 20.00’de Boluspor ile oynayacak. Takımımız bugün maçla ilgili son rötuşlarını yapacak ve bu akşam saat 21.50 uçağı ile Ankara’ya, oradan otobüsle Bolu’ya geçecek ve Gazelle Otelinde kampa girecek.
Yeşil Beyazlılar yarın yapacağı ter idmanından sonra istirahate çekilecek.

BOZBAĞ: “LİGE PUANLA GİRMEK AMACINDAYIZ”
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, lige başarılı olarak, puanla girmek için hazırlıkları yaptıklarını belirterek, zirve mücadelesi amacında olduklarını söyledi.
Bozbağ şöyle konuştu: “Sezona en iyi şekilde hazırlandık. Futbolcu kadromuz maçlara hazır durumda. Pazar günü deplasmanda Boluspor ile oynayacağız. Rakip takım evinde taraftarlarının desteği altında oynayacak. Zorlu bir mücadele olacak. Sahada tedbirlerimizi alıp olumlu bir futbol sergilemeye çalışacağız. Lige başarılı olarak girmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız, takımlarını hedefine ulaştırmak için kararlı durumdalar. Hafta sonu ilk maçımızdan puan veya puanlarla dönmek için mücadele edeceğiz. Takımımıza güveniyoruz ve kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğine inanıyoruz.”

"http://www.giresunhaberci.com/2017/08/11/puanla-baslamak-istiyoruz/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"