Giresun Emniyetinden bayram tedbirleri


Giresun İl Emniyet Müdürlüğü 01-05 Eylül 2017 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı’nı vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla İlçeler ve İl Merkezinde alınan Emniyet ve Trafik tedbirlerini duyurdu.

Giresun Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi: “Milli birlik ve beraberliği zedeleyecek her türlü eylemi men etmek amacıyla vatandaşlarımızın yoğunlukla bulunması beklenen Şehirlerarası Otogar, Mezarlıklar, Atatürk Parkı, Keşap Durağı, Gazi Caddesi, Giresun Kalesi, Bulancak Durağı, Malpazarı Kavşağı, Tabaklar Geçidi, Debboy Mevkii, ana arterler, Alışveriş Merkezlerinin bulunduğu bölgeler ile hayvan pazarları ve kurban kesim noktalarında planlanan Emniyet ve Trafik Tedbirlerinde toplam (37) motorize ekip ve belirlenen (11) güzergahta (30) devriye personeli görevlendirilmiş. Vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunlarla ilgili mutlaka 155 telefonunu aramalılar. Yoğun alışveriş trafiğindeki esnaflarımız sahte para olaylarına karşı duyarlı ve dikkatli olmaları mağduriyetlerini önleyecektir.

Şehir giriş ve çıkışlarında oluşturulan kontrol noktalarında, 24 saat aralıksız denetim ve kontrollerimiz devam edecek olup; Bayram haftası sürecince 30 yaya devriye personeli, 2 yaya trafik personeli, 37 motorize ekip olmak üzere toplam 143 personel ile tedbirler yürütülecektir.

Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz/Amirliklerimizce Kurban Bayramının güven   ortamında huzur ve sükun içerisinde geçmesini temin amacı ile emniyet ve trafik tedbirleri ile ilgili planlama ve görevlendirmeler yapılmıştır.

Bu vesileyle İl Emniyet Müdürlüğü olarak gerek halen ilimizde yaşayan gerekse Bayram için gurbetten sılaya gelen hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutluyoruz.”

"http://www.giresunhaberci.com/2017/08/28/giresun-emniyetinden-bayram-tedbirleri/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"