"Çotanaklara bayram hediyesi olacak"


Giresunspor’un Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, Pazar günü deplasmanda saat 19.45’de Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanacak İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Kurt, deplasmandan galibiyetle dönüp, taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek istediklerini kaydederek, şöyle konuştu: “Moralimiz ve gücümüz yerinde. Evimizde oynadığımız Adanaspor maçında aldığımız farklı galibiyet, yeşil beyazlı camia olarak hepimizi ileriye dönük olarak ümitlendirdi. Zirve mücadelesinde lige olumlu başladık diyebiliriz.

Bu başarımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Pazar günü deplasmanda mücadele edeceğimiz rakibimiz İstanbulspor’u gurbetteki taraftarlarımız ve şehrimizden gidecek Çotanakların desteği ile yenmek amacındayız ve bu amaç için ter dökeceğiz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Oyuncularımız formalarının hakkını verecektir.

Deplasmandan istediğimiz sonuçla ayrıldığımız takdirde, zirve mücadelesinde daha da kararlı duruma geleceğiz ve bu konudaki iddiamızı daha da güçlendireceğiz.”

"http://www.giresunhaberci.com/2017/08/23/cotanaklara-bayram-hediyesi-olacak/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"