CHP, "Cumhurbaşkanı fındığın “F”sini ağzına almadı"


CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, “AKP’li Cumhurbaşkanı’nın şehre gelecek olmasından kaynaklı alınan üst düzey güvenlik önlemleri Giresun’da adeta hayatın durmasına neden oldu. Esnaf başta olmak üzere halkın üzerinde büyük bir baskı kuruldu. OHAL’in de ötesinde yapılan uygulamalar tedirginliğe yol açtı” dedi.

FINDIĞIN F’SİNİ AĞZINA ALMADI, HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

CHP İl Başkanı Tığlı açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bilindiği üzere Giresun’un öncelikli geçim kaynağı fındıktır. AKP’nin yanlış politikaları sonucu bu ilde ticaret ve sanayi gelişmemiştir. Vatandaşımız ekmek parası uğruna ya gurbetin yolunu tutmuş ya da fındığa sarılmıştır. Ancak üretici umudunu bağladığı fındıkta da bu iktidar döneminde alın terinin karşılığını alamamış, sahipsiz bırakılmıştır. Giresun halkı her fındık hasadı öncesi fiyat konusunda Ankara’dan gelecek müjdeyi beklemektedir.

Tam da şu an hasat mevsimidir, her ne kadar taraflı biçimde AKP Genel Başkanı da olsa Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak Giresun’a geldiği halde, Giresunlu için yaşamsal olan fındığa dair tek laf etmemiş, fındığı F’sini ağzına almamıştır.

ÜRETİCİYİ YOK SAYMIŞTIR

Her konuda fikir beyan eden, her meselede düşünce belirten, hatta yönlendiren Sayın Erdoğan’ın, Giresunlunun baş tacı, ekmek parası olan, ülkemize büyük ölçüde döviz kazandıran, ekonomimize katkı sunan milli ürünümüze ilişkin tek cümle kurmaması, üreticiyi hayal kırıklığına uğratmıştır. Çeşitli vaatlerle üreticinin oyunu alıp, 15 yıldır iktidarını sürdüren AKP’nin Giresun’a bu denli kayıtsız kalması hem üzücü, hem düşündürücüdür. Bu acı gerçekleri gören üreticilerimizin bundan böyle doğru yolu bulacağından, üreticilerimizin çıkarına politika yapan partimize yöneleceğinden eminiz.

“GİRESUN HALKI KATILIM SAĞLAMAYARAK TEPKİSİNİ GÖSTERMİŞTİR”

Zaten onca çağrıya, reklama karşın Cumhuriyet Parkı’na toplanan insan sayısını Sayın Cumhurbaşkanı’nın kendilerinin de çok az bulup selamlama ve hitap etme gereği duymamaları desteksiz kaldıklarının göstergesidir. Ayrıca sadece partilileriyle görüşüp, durumdan memnun kalmadığını ifade edip, Bakan başta olmak üzere, parti yöneticilerine fırça atıp gittiği de basında yer almaktadır. Bu halk destek olur, bakar, denetler ve sonunda gerçeği görür ve dün olduğu gibi desteği keser. Güneş balçıkla sıvanmaz, şapka düşmüş kel görünmüştür. AKP erimekte, yok olmaktadır. Halk yanlışları görmekte, uyanmakta, kırmızı kartı göstermeye hazırlanmaktadır.

VATANDAŞ DOĞRUNUN TEK ADRESİNİN CHP OLDUĞUNA KANAAT ETMİŞTİR

Hak hukuk tanımayan, demokrasiyi katleden, adil ve adaletli davranmayan, insan hak ve özgürlüklerine saygı duymayan, bir ben bilir, ben yaparım mantığı ile toplumu ayrıştıran, yıllardır toz kondurmadıkları terör örgütlerinin Türkiye’yi tarumar etmesine neden olan, doğru eleştireni de susturan, Cumhuriyetin değerleriyle oynayan bu iktidarın ipliği pazara çıkmış, sonu gelmiştir. AKP ülke genelinde olduğu gibi Giresun’da da sınıfta kalmış, kendilerinden başkasını düşünmediklerini ispatlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk halkı asla yalnız değildir. Ülkemizin ve halkımızın geleceğini düşünen, bu uğurda mücadele eden, adaleti, huzuru bu ülkeye getirmek için canla başla çalışan CHP vardır ve iktidarımız yakındadır. Halkımız da artık doğrunun tek adresinin CHP olduğunun bilincindedir.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/08/11/chp-cumhurbaskani-findigin-fsini-agzina-almadi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"