AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akar, yeniden aday olmayacak


AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar, partisinin yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Akar konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "07 Aralık 2014'ten Bugüne kadar Merkez İlçe Başkanlığı görevini Rabbimin ve Milletimin emaneti olarak görüp, gücümüz yettiğince yerine getirmenin gayreti içinde olduk. Bu kutlu mücadelede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bir ekibin parçası olduğumuz için ve millete, ümmete hizmet yolunda bize yorulmayı, çabalamayı, koşturmayı nasip eden Allah'a hamd olsun.

07 Aralık 2014'te Merkez İlçe Başkanlığı görevine geldik, görevde bulunduğum süre içerisinde İlçe Teşkilatı olarak 7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan seçimlerinde teşkilatımızın tüm birimleri ile birlikte ve birleştirici bir çalışma örneği gösterdik.

Partimizin Genel Merkezinin tasarrufları doğrultusunda önümüzdeki günlerde yapılacak olan Merkez İlçe Kongresinde aday olmayacağımı, ancak bundan sonra ki süreçte Partimizin her kademesinde verilecek her görevde ilk günkü heyecanla elimden geldiğince hizmet etmeye devam edeceğimi kamuoyuna duyurur; saygılar sunarım.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/08/21/ak-parti-merkez-ilce-baskani-akar-yeniden-aday-olmayacak/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"