Vali Sarıfakıoğulları, haftada 1 gün vatandaşlarla buluşacak


Anadolu Ajansının fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışı için geldiği Giresun Atatürk Meydanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Sarıfakıoğulları, Giresun ili ile ilgili düşüncelerini ve önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalar hakkında kısa bilgi aktardı.

“ÖNCELİĞİMİZ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ İLE GARİP-GUREBALAR OLACAKTIR”

Vali Sarıfakıoğulları, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “15 Temmuz dolayısıyla gazilerimizi ve şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. İlk geldiğimiz günde bir şehit ailemizi ziyaret etmiştik.  Bizim her zaman için ilk olarak önceliğimiz şehit ve Gazi ailelerimiz. Her Çarşamba öğleden sonra bir mahallede mahalle sakinlerimizle buluşmalarımız gerçekleştireceğiz.  Orada mahallemizin sorunlarını ele alacağız.

Yetimlerin öksüzlerin gariplerin gurebaların sesini dinleyeceğiz ve onların sorunlarına çalışma arkadaşlarımızda beraber çözüm bulacağız.  İlçelerimizi de ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda ilçelerimizin potansiyelini görme ve kısa orta ve uzun erimli planlar projelere yapma adına bunun elzem olduğunun düşüncesindeyim. İnşallah bir an önce bu incelemelerimizi tamamlayıp daha ayakları yere basan planlar projeler üreterek Giresun’umuzu daha mamur daha bayındır kılma adına çalışacağız ama el birliğiyle, hep beraber” diyerek bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“BÜTÜN GİRESUNLULARIN SILA-İ RAHİM YAPMALARINI İSTİYORUM”

Giresun’un geleceğinin turizmde olduğuna dikkat çeken Vali Sarıfakıoğulları, “Bütün Giresunluların sıla-i rahim yapmalarını istiyorum. Sadece kendileri değil yakın gördüğü bir aileyi Giresun’umuza yönlendirerek buranın hem turizm potansiyeline katkıda bulunmasını hem de ilimizin tanınırlığı bilinirliliği marka şehir olma anlamında bir adım atmalarını istiyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sevgilerimi sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/07/14/vali-sarifakiogullari-haftada-1-gun-vatandaslarla-bulusacak/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"