Tirebolu Belediyesi Sokak Basketbol Turnuvası düzenledi


Tirebolu Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında, gençlerimizin boş zamanlarını daha etkin kullanmalarını sağlamak, spora olan ilgilerini arttırmak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla bu yıl ilk defa Sokak Basketbol Turnuvası düzenledi.
İlk karşılaşma 16 Temmuz Pazar akşamı Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’ın oynadığı karşılaşma ile başladı 18 Temmuz Salı günü yine Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’ın hava topu atmasıyla başlattığı final maçıyla son bularak, ödül töreni gerçekleştirildi. Her yaş kategorisinden kız ve erkek basketbol severlerin katılabildiği turnuva, Barabut Mevkiindeki Basketbol sahasında akşamları oynandı. Düzenlenen Sokak Basketbol final maçında karşılaşan 14 Evlerspor, Betonspor takımını 17 – 15 gibi net bir skorla yenerek turnuvanın galibi oldular.
Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, turnuvanın organizesinde emeği geçen komite üyeleri Uğur Odabaş, Yasin Kasap, Ömer Rıza Nakipoğlu, Köksal Budak, Sedat Takır ve Kadir Can Çamur’a teşekkürlerini ileterek plaket takdiminde bulundu.
Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, yaptığı açıklamada; “İlçemizde yıllardır sokak sporunu destekliyoruz. Şimdi ise bir ilki gerçekleştiriyoruz. Tirebolu da ilk defa Sokak Basketbol Turnuvası gerçekleştirdik. Bu organizasyonu inşallah bundan sonra ki yıllarda da devam ettirip Giresun geneli ve daha sonra da ülke geneline taşıyacağız. Burada yarışan sporcularımız inanılmaz bir enerjiyle centilmenliklerinden ödün vermeden final maçına kadar geldiler. Ben burada yarışan tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Müthiş bir enerji ile bizlere örnek oldular” dedi.

[gallery type="slideshow" ids="30079,30078,30077,30075,30073,30080,30081,30072" orderby="rand"]

"http://www.giresunhaberci.com/2017/07/20/tirebolu-belediyesi-sokak-basketbol-turnuvasi-duzenledi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"