Yeni Dünya Vafkı’ndan geleneksel iftar yemeği


AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Yeni Dünya Vakfı’nın yeni Türkiye’nin yansıması olduğu söyledi.

Yeni Dünya Vakfı Giresun Şubesinin 3.sünü düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği Yeni Dünya Vakfı Giresun Şubesince düzenlenen iftar yemeğine Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun ile çok sayıda seçkin davetli ve vakıf gönüllüsü katıldı.

Konuklara hitap eden Yeni Dünya Vakfı Temsil Heyeti Başkanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, vakfın amacının ülke için iyi insan yetiştirmek, öğrencilerin maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu ifade etti.

Sabri Öztürk, “Bu sene 60 öğrenciye burs verdik, kitap okuma programları, konferanslar, geziler düzenledik. Öğrencilere katlı sağlayan, bizleri yalnız bırakmayan hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yeniden yetmiş yediye herkese kucak açan bir vakıf olmak için yola çıktıklarında zorlu bir sürece girdiklerinin bilincinde olduklarını ifade eden Öztürk, “Ancak gördük ki, attığımız onca adım, gösterdiğimiz gayret boşa değil. Bu mübarek gün ve akşamda iftar soframızda verdiğiniz bu fotoğraf da bunun ispatı. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.

Yeni Dünya Vakfı’nın misyon ve vizyonuyla Yeni Türkiye’nin bir yansıması olduğunu dile getiren Öztürk, her şeye karşın yaptıklarının yeterli olmadığı Yeni Türkiye için ne kadar şey yapılsa az olduğunu dile getirdi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/06/19/yeni-dunya-vafkindan-geleneksel-iftar-yemegi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"