OBJEKTİFLERE YANSIYAN GİRESUN


40. Uluslararası Giresun Aksu Festivali etkinlikleri kapsamında Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) ve Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) tarafından ortaklaşa açılan “Giresun Konulu” fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Atatürk Meydanı’nda açılan sergide her iki fotoğraf derneği üyelerinin objektiflerine yansıyan birbirinden güzel Giresun fotoğrafları sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni toplandı. Sergide 42 fotoğraf sanatçının çekmiş olduğu toplam 61 fotoğraf sergilendi.
GEZFOD’un onursal üyesi olan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun da çekmiş olduğu bir fotoğrafta sergide yer aldı. Fotoğrafını sergide gören Başkan Aksu, yapılan bu güzel jestten dolayı dernek yönetimine teşekkür etti.
Belediye Başkanı Kerim Aksu beraberinde Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy ve vatandaşlar sergiyi gezdiler.
Bir birinden güzel fotoğrafları çeken sanatçılardan fotoğraflar hakkında bilgi alan Başkan Aksu, festivale vermiş oldukları katkılardan dolayı sanatçılara teşekkür etti.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="27807,27808,27809,27810,27811,27812,27813" orderby="rand"]

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/22/objektiflere-yansiyan-giresun/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"