Başkan Yakar, Anneler Günü etkinliğine katıldı


AK Parti Bulancak Kadın Kollarının dün akşam özel bir düğün salonunda düzenlediği Anneler Günü Etkinliğine Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar da katıldı.
Anneler günü etkinliğinde konuşan Başkan Yakar, “Ayakları altından öpülesi analarımız, sizlerin bu özel gününü en içten duygularımla kutluyorum. Bir evladınız olarak Bulancak’ı sizlere layık bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte siz analarımızın duasını aldığımıza inanıyor ve dualarınızın devamını bekliyoruz" dedi.

Yakar; “Analarımızdan helallik istiyoruz.”

Yakar; “Burada sizden bir helallik almak istiyorum. Geçen yaz ilçemizde ciddi bir su sıkıntısı yaşadık. Yeni içme suyu projesi kapsamında şehir şebekelerin uyum sağlaması sürecinde ilçemizde uzun süreli su kesintileri yaşandı. Doğal olarak sizde evlerinizde bu sıkıntıyı fazlasıyla yaşadınız, yemek yapamadınız, temizlik yapamadınız. İnanın bu sıkıntıları siz yaşarken, sizinle birlikte bizde hep yaşadık. Ama şükürler olsun ki ilçemizin su kesintisi problemi artık tarih oldu. Bu yüzden bize hakkınızı helal ediniz" dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/18/baskan-yakar-anneler-gunu-etkinligine-katildi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"