Aleyna Tilki Giresun'u coçturdu


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 40.Uluslararası Giresun Aksu Festivali programı nedeniyle gençlerin isteği üzerine Giresun’a gelen Aleyna Tilki bir buçuk saat süren konserinde coşkulu dakikalar yaşattı.
Havai fişek gösterilerinden sonra Atatürk Meydanı’nda kendisini bekleyen binlerce hayranı karşısına çıkan Tilki yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade etti. Yağmur altında devam eden konserde gençler Aleyna Tilki’nin şarkılarına eşlik etti.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, gençlerin yoğun olarak istediği sanatçıları her yıl Aksu Festivali’nde Giresun’a getirdiklerini belirterek; "Bu gün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Hepinizin bayramı kutlu olsun. Atatürk’ü sadece anmayacağız aynı zamanda anlayacağız. Söz mü, söz mü" dedi. Gençlerden gelen "söz" karşılığı üzerine ise; "Ben de sizin isteklerinizi yerine getirmeye devam edeceğim. İstediniz Aleyna Hanımı getirdik. Biz gençlere güveniyoruz" şeklinde konuşmasını tamamladı. Başkan Kerim Aksu Aleyna Tilki’ye fındık başımın tacı heykeli hediye etti. Konuk sanatçıya minik hayranları Paşan Bozbağ tarafından Giresun Fındığı, Duygu Hıdımoğlu tarafından da çiçek verildi.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="27761,27762,27763,27764" orderby="rand"]

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/21/aleyna-tilki-giresunu-cocturdu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"