Aksu Festivali sergileri açıldı


Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 40. Uluslararası Giresun Aksu Festivali programında yer alan sergilerin açılışını yaptı.
Atatürk Meydanı’nda Kütahya Girişimci Kadınlar Derneği’nin (KÜGİAD) hazırladığı el sanatları sergisini İl Başkanı Necati Tığlı ve belediye yetkilileri ile beraber açan Başkan Aksu Kütahya’dan gelen kadın girişimlere festivale katıldıkları için teşekkür etti.
Başkan Aksu’nun bir diğer durağı Can Akengin Sanat Galerisi oldu. Giresun Üniversitesi öğretim elemanları Leyla Aliyeva Önen ve Merve Güven’in hazırladığı resim sergisine katılan Başkan Aksu ressamlarla beraber galeriyi gezdi.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’un sanatsever bir kent olduğunu, belediye olarak sanatçılara destek vermeyi bir görev kabul ettiklerini ifade etti. Aksu, sanatçılara Uluslararası Giresun Aksu Festivaline destek verdikleri için teşekkür etti.
Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya ziyaretleri sırasında eşi Müge Aksu, İl Başkanı Necati Tığlı, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir ve sanatseverler eşlik etti.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="27706,27707,27708,27709,27710,27711"]

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/21/aksu-festivali-sergileri-acildi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"