"OKUL KAPATTIRAN REKTÖR OLMAM"

Kapatılması kamuoyunda tartışmalara yol açan Mimar Sinan Anadolu Lisesinin Okul Aile Birliği Başkanlığını Rektör Coşkun'un eşi Meryem Coşkun’un yaptığı öğrenildi. Rektör Coşkun'un çocuğu da aynı okulda 12. sınıfta öğrenim görüyor.

Kapatılması Giresun gündeminde tartışmalar yol açan ve tepki çeken Mimar Sinan Anadolu Lisesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Okulu ve arazisini isteyen Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun konuya ilişkin Yeşilgiresun'un sorularını cevaplandırdı. Rektör Coşkun, Mimar Sinan Anadolu Lisesinin Giresun'un en başarılı okullarından birisi olduğunu kabul ederek, "Benim eşim de bu okulun Aile Birliği Başkanı, çocuğum da bu okulda okuyor, okulun başarısını taktir ediyorum" dedi.

2007'DE PROTOKOL YAPILMIŞ

Coşkun, okulun arazisi ile birlikte üniversite yerleşim alanı içerisinde olduğu belirterek, 2007 yılında üniversiteye devredilmesi yönünde protokol yapıldığını, bu protokolün da ucunun açık olduğunu kaydetti. Coşkun, okulun bulunduğu alanın hemen üst bölümüne Spor Bilimleri Fakültesi yapacaklarını bu nedenle okulun inşaat alanı içerisinde kalacağını kaydetti.

"KAPATILMASIN, TAŞINSIN"

Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Mimar Sinan Anadolu Lisesinin öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte bulunacak uygun bir binaya tanışabileceğini de belirterek, “Doğrusu ben kendime okul kapattıran rektör dedirtmem” dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/04/23/okul-kapattiran-rektor-olmam/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"