“Kutlu Doğum Haftası” kutlanıyor


1989 yılından bu yana her yıl 14 Nisan - 20 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kutlu Doğum Haftası’, Giresun Müftülüğü’nün önderliğinde Giresun’da da coşkuyla kutlanmaya başlandı.
Referandum dolayısı ile 3 gün geç yapılan kortej yürüyüşü bugün (17 Nisan 2017 Pazartesi) Gazi Caddesi’nde Giresun Müftülüğü personeli ve vatandaşlarla birlikte yapıldı. Bulancak Mehter Takımı’nın Gazi Caddesi boyunca yaptığı gösteri vatandaşlardan alkış aldı.

Atatürk Meydanı’nda toplanan kortej, Bulancak Mehter Takımı’nın burada yapmış olduğu gösteriyi büyük bir coşkuyla izledi. Mehmet Kudu hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda Giresun Müftüsü Muhittin Oral, ‘Kutlu Doğum Haftası’ dolayısı ile bir konuşma yaptı. Müftü Oral, konuşmasında şu duygu ve düşünceleri paylaştı.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral’ın konuşmasının ardından Hacı Miktat Camii’nin avlusunda düzenlenen kermese geçildi. Cami avlusunda ayrıca Giresun’da restore edilen 20 civarındaki camide yapılan çalışmaları gösteren resim sergisi vatandaşların izlemesi için sergilendi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/04/19/kutlu-dogum-haftasi-kutlaniyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"