“KASETLE GELDİ, CD İLE GİDECEK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Evet Platformu'nun Giresun'daki mitinginde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.  Erdoğan, yeni sistemde sürekli seçim kaybedip koltukta "kontrollü oturma" devrinin biteceğini belirterek, "Yedi seçim kaybetti ama buna rağmen koltukta oturuyor. Biliyorsunuz bunun adı, kasetli genel başkan. Kasetle geldi, bu defa bambaşka bir kasetle gidecek. Şimdi kaset de yok, artık CD ile gidecek. Bu sebeple önümüzdeki dönem en büyük reform ana muhalefet partisinde olacaktır" dedi.

Erdoğan, mitingde Espiye ve Bulancak’a önümüzdeki yıl içinde doğalgaz sözü verdi. Erdoğan, Giresun’a 14 yılda 13.5 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını da söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Evet Platformu tarafından düzenlenen Giresun mitinginde ana muhalefet partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Konuşmasına Giresun yöresine ait "Bir Fındığın İçini yar senden ayrı yemem, bugün gördüm yârimi ölürsem de gam yemem" türküsünün bir bölümünü hatırlatarak başlayan Erdoğan, "Bugün Giresun'a geldik, sizlerle kucaklaştık ya artık gam yok keder yok" diye konuştu.
Erdoğan Giresun mitinginde ana başlıkları ile şöyle konuştu:

AVRUPA'NIN MASKESİ DÜŞMÜŞ FAŞİST YÜZÜ GÖRÜNMÜŞTÜR

Gazetelerinde bu kardeşinize saldırıyorlar. Şakağıma silahı dayamışlar; Erdoğan'ı öldürün diyorlar. Siz kimsiniz? Biz kefenimizi giyerek çıktık. Mukadder olan ömür bizi gelip bulacak. Bizim derdimiz yok! Bizim tek derdimiz var; bu millete hizmet ve bu milleti muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak. Bakıyorlar köprüler yapılmış. Yahu nasıl olur bu? Olur olur bal gibi olur! Daha neler olacak. İşte Ordu-Giresun, dünyadaki nadide deniz üzerinde yapılmış havalimanlarından bir tanesi. Şimdi Artvin'de yapıyoruz aynısını. Burası Türkiye. Bu ülkeyi tutamayacaklar. 2023 hedefi bir başka hedef. Bizim bakanlarımıza kapanan kapılar, dikkat edin Avrupa'da teröristlere sonuna kadar açıldı. Bizim bakanlarımızı polis zoruyla sınır dışına çıkaranlar, teröristleri polis korumasıyla gösteri yaptırdılar. Nerede? Almanya'da. Avrupa'nın yüzündeki makyaz dökülüyor.

[gallery type="slideshow" td_select_gallery_slide="slide" ids="26422,26423,26424,26425,26426,26427,26428,26429,26430,26431,26432,26433,26434,26435" orderby="rand"]

TÜM HASTALIKLARIN HÜCUM ETTİĞİ TÜRKİYE'Yİ TERSİNE ÇEVİRDİK

Hani vücut zayıf düştüğünde nezle, grip ardı ardına gelir ya. İşte istikrarsızlıkta da aynı şey oluyor. Güven ve istikrarı biz tesis ettik. Tüm hastalıkların hücum ettiği Türkiye'yi biz tersine çevirdik. 1970'leri, 1990'ları daha dün gibi hatırlıyoruz. Bizi delikli kuruşa muhtaç ettiği günleri hatırlayın. Memurların maaşını ödeyemiyorlardı. Gaz, yağ karneyle aldık mı, kuyruklara girdik mi bu ülkede? Hastanelerde kuyruklarda olduk mu? İlaçların bir kısmını alıp bir kısmını alamadık mı? İşte onlar hayırcıydı, biz ise evetçi. Biz 14 yılda bunları yaptık. Artık eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaşım, gıda tarım, enerjide yeni bir dönem başladı. 270 bin  derslik yaptık eğitimde. 81 vilayetimizde 181 üniversite var. Giresun'a üniversiteyi kim kazandırdı?

KILIÇDAROĞLU İDAMA DA HAYIR DERSE O ZAMAN MİLLETE GİDERİZ

Hayırcılar Kandil'dir. Hayırcılar İmralı'dır. Hayır'a kim talimat veriyor? Pensilvanya'dan FETÖ. Kasımpaşa Okmedyanı'nda 4 tane maskeli terörist kahvehaneyi basıyor, burada evetçilere yer yok diyor. Sen kimsin? Bunlar terörist. Polisimiz sağolsun bunların hepsini yakaladı. 16 Nisan aynı zamanda idamla ilgili kararın da verileceği bir gün. 16 Nisan'dan sonra bu yasa teklifi parlamentoya gelecek. Sayın Bahçeli, sayın Yıldırım evet diyor. Kılıçdaroğlu da bir ara sanki ağzından kaçırdı. Der veya demez, farketmez. Derse parlamentodan çıkar. Demediği takdirde aynen yine böyle millete gider, halkoylaması yaparız. Biz şehitlerimizin katillerini affedemeyiz.

YENİ SİSTEMDE KOLTUKTA KONTROLLÜ OTURMA DEVRİ BİTİYOR

Defalarca seçimlerde istediği neticeyi elde edememesi halde hiçbir sözünü tutmayan bu zaatın miadı dolmuştur. 16 Nisan bu miadın tarihi. Yeni sistemde öyle sürekli seçim kaybedip de, koltukta kontrollü oturma devri bitti. Bir kaybettiniz mi 5 yıl gitti. 7 seçim kaybetti buna rağmen hala o koltukta oturuyor. Bunun adı kasetli genel başkan. Kasetle geldi, bu defa kasetle gidecek. Şimdi kaset de yok CD ile gidecek. En büyük reform ana muhalefet partisinde olacak. Yeni dönemde Türkiye için söyleyecek sözü olanlar, projeleri olanlar ayakta kalabileceklerdir.

YENİ YÖNETİM SİSTEMİNDE TÜRKİYE'Yİ 3 KAT DAHA BÜYÜTECEĞİZ

Önümüzde Pazar gününden sonra önümüzde yeni bir dönem başlıyor. Son iki günde ben Giresun'u görüyorum. Muhteşemsin Giresun. Ama buna rağmen yine de işi sıkı tutmamız lazım. Aman işi hafife almak yok. Bu işler gevşemeye, gaflet göstermeye gelmez. Öyle bir kükremeliyiz ki tüm dünya bunu duymalı. Ülkemizi üç kat büyüttük hamdolsun. Şimdi yeni yönetim sistemiyle 2023'e kadar bir üç kat daha büyütmeyi hedefliyoruz. Sadece Giresun'a 13,5 katrilyon yatırım yaptık. Şöyle bir dönüyorum arkamı, sahil yolu. Samsun'dan Sarp'a yüzde 35'i yapılmıştı biz geldiğimizde. Biz bunu hamdolsun tamamladık. Ama yetmez, daha çok şeyler yapacağız. Nasıl ki, Ordu-Giresun Havalimanı'nı istediniz, biz de yaptık. Benim Giresunlu hemşehrilerime, Ordulu hemşehrilerime bu yakışır da onun için.

KANDİL, BÖLÜCÜBAŞI İMRALI VE PENSİLVANYA HAYIR DİYOR

Kandil hayır diyor. Bölücübaşı İmralı hayır diyor. Feto hayır diyor. Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu. Sevgili peygamberimiz ne buyuruyor; kişi sevdikleriyle beraber. Her şey burada bitiyor zaten. Herkes buradan nasibini alsın. Ben de kardeşlerim şurada 16 Nisan'a iki gün kaldı. Bugüne kadar söylenenlerin hepsini bir kenara bırakın. Özellikle yaşı 35'in üzerindekilere soruyorum. Türkiye geçmişteki gibi siyasette krizler, kaoslar, kavgalar, döğüşler ülkesi mi olsun, yoksa 5 yılda bir seçimlerin yapıldığı, yürütmenin, yasamanın kendi işine baktığı istikrarlı bir ülke mi olsun? 16 Nisan'da tercihinizi bundan yana kullanacaksınız.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/04/13/kasetle-geldi-cd-ile-gidecek/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"