Giresun’a Hoş Geldiniz Cumhurbaşkanım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 16.30’da Valilik yanındaki alanda Giresunlulara seslenecek.
Erdoğan’ın düzenlenecek olan mitingde Türkiye ve dünyaya önemli mesajlar verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun’da özellikle düşük fındık fiyatları konusunda üreticilerin yüreğine su serpecek açıklamalar yapması bekleniyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Giresun’a gelerek saat 16.30’da Valilik yanındaki alanda Giresunlulara hitap edecek. 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa halk oylaması çerçevesinde sürdürdüğü yurt gezileri çerçevesinde Giresun’a gelecek olan Erdoğan’ın bugünkü Giresun mitinginde iç ve dış siyaset konularında hem Türkiye’ye, hem de dünyaya önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

FINDIK ÜRETİCİSİNİN GÖZÜ KULAĞI ERDOĞAN’DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Giresun mitinginde bölgeye özellikle de fındık üreticisine yönelik önemli mesajlar vermesi de bekleniyor. Erdoğan’ın son dönemlerde iyice düşen fındık fiyatları konusunda söyleyeceklerinin bu piyasayı hareketlendirmesi de bekleniyor. Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Giresun ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada lisanslı depoculuğun fındık için çare olmadığını, tekelleşmenin önüne geçilmesi gerektiğini ve yurda kaçak yollardan ve dolaylı şekilde fındık sokulduğunun altını çizdi ve her ne şekilde olursa olsun, fındık ithalatının kesinlikle ve kesinlikle yasaklanması gerektiğini kaydetti.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/04/13/giresuna-hos-geldiniz-cumhurbaskanim/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"