BAŞKAN KIRHASANOĞLU İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ


Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Halk oylamasının sonuçlanmasının ardından, bir açıklama yaparak %80 oranında destek veren ilçe halkına teşekkür etti.
Kırhasanoğlu, "Yoğun bir çalışma örneği göstererek mahalle ve köylerimizde ve ilçe merkezimizde gerekli çalışmaları yaptığımıza inanıyorum. Gece gündüz demeden mahalle mahalle köy köy dolaştık. Toplantılar düzenledik. Bu seçimden %80 gibi bir oranla çıkmış durumdayız" dedi.

Elimizden geldiği kadar yoğun bir çalışma örneği göstermeye çalıştıklarını belirten Kırhasanoğlu, "Bu seçimde çok daha iyi çalışmamız gerektiğini gördük. İnşallah bundan sonra daha iyi çalışmalar yaparak ilçemize katkısı olacak daha iyi projelere imza atarak ilçemizde daha iyi güzellikler yansıtarak halkımızın hizmetine sunacak şekilde vatandaşımızın gönlünü alacak şekilde iyi hizmetler yapıp bu oranı daha da yükseltmek burada daha da bir parlak dönem önümüzde görmeyi düşünüyoruz.
Bizlere bu konuda destek veren ilçe başkanımıza, ilçe yönetim kurulumuza, gençlik ve kadın kollarımızdaki arkadaşlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/04/18/baskan-kirhasanoglu-ilce-halkina-tesekkur-etti/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"