ABD’de ilk 10’a kalan Türk Steakci


ABD’de en iyi Cheese Steakci Restoranlar Kategorisinde bir Türk yarışıyor.
ABD’de genelinde her yıl bir gazetenin başlattığı en iyi restoranlar kategorisinde Şefik Günaydın’ın sahip olduğu New Jersey eyaletinde geçen yıl hizmete giren Shef’s Steaks & Burgers çok ünlü restoran isimlerini geride bırakarak ilk 10’a kalmayı başardı.

KEŞAPLI İŞ ADAMI ŞEFİK GÜNAYDIN

ABD’de en iyi lezzetli Cheese Steakci yarışmasında Amerika genelinde ilk 10’a kalan Türk Cheese Steakci için internet üzerinden yapılan ikinci etap oylamanın başlatıldığı açıklandı. Yüzde 100 Helal et tüketen Shef’s Steaks & Burgers müşterileri açılışından bu yana bölgede çok önemli bir eksikliğin giderdiğini belirtiyorlar.

BİRİNCİLİK İÇİN YARIŞIYOR

Shef’s Steaks & Burgers restoranın sahibi Şefik Günaydın, müessesemizin et reyonunda yüzde 100 helal et tüketiyoruz. Kalite ve müşteri memnuniyeti önce yetkililerin ve müşterilerimizin dikkatinden kaçmadığı bizleri son derece mutlu etmiştir.
İş adamı Günaydın, bizi sevenler oy kullanabilir. Yarışma evet hayır oyu gibi biri Türkiye’nin kaderini değiştirecek, bizde Türklerin ve ülkemizin prestijini Shef’s Steaks & Burgers ile yükselteceğiz” şeklinde konuştu.
Halka açık olan oylamada Şefik Günaydın’a, destek olmak için oy vermek isteyenler buradaki linke girerek oy kullanabilirler. Shef’s Steaks & Burgers için aşağıdaki linke tıklayarak oylarınızı rahatça kullanabilirsiniz.

Hasan Çelik/ABD

"http://www.giresunhaberci.com/2017/04/17/abdde-ilk-10a-kalan-turk-steakci/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"