Vali Karahan, şehit aileleri ile buluştu


Vali Hasan Karahan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümünde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi.
Ayvasıl Liman’da düzenlenen yemekte Sayın Valimiz Hasan Karahan ve protokol üyeleri şehit ailelerinin yanlarına oturarak yemek boyunca onlarla sohbet ettiler.
Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Karahan, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek, “Çanakkale Zaferi Türk milletinin en umutsuz anında bile neler yapabileceğini bütün yedi Cihan'a göstermesi anlamında çok önemli bir zafer. Gördük ki 15 Temmuz da bu millet o ruhunu asla kaybetmemiş. 15 Temmuz'da da kendi içinden çıkan fakat yanlış yollara tevessül eden hainlerin darbe girişiminde yine bu millet akamete uğrattı göğsünü siper etti ve bu hayasızca akın durdurdu. İnşallah kıyamete kadar da milletimiz kendisine kast edenlere fırsat vermeyecek. Bu ruhun ölmediğini biz Çanakkale'de, Malazgirt'te de 15 Temmuz’da da gördük” dedi.
Yemeğe, Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ve eşi, Belediye Başkan Kerim Aksu, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy ve eşi, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve eşi, Vali Yardımcıları Recep Uzal, Yüksel Çelik, ilgili dernek yetkilileri, şehit aileleri, gaziler siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/20/vali-karahan-sehit-aileleri-ile-bulustu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"