Sabri Öztürk, “Sağlığa hizmet insanlığa hizmettir”


AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, sağlığa yapılan yatırım ve hizmetin insanlığa yapılan yatırım ve hizmet olduğunu vurguladı. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin azalmaya başlamasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Öztürk, yine de istenilen düzeyde olmadığını kaydetti.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tıbbın dünyanın en eski bilim alanlarından birisi olduğu belirten Öztürk, geçmişte olduğu gibi günümüzde de tıp biliminin çok önemli olduğunu ve insanlık var oldukça da önemli olmayı sürdüreceğinin altını çizdi.  Son dönemlerde sağlık çalışanlarının başarılarından çok maruz kaldığı şiddet olaylarıyla gündeme geldiğini ve bunların çok üzücü olduğunu dile getiren Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, “ sağlık çalışanlarına şiddet konusunda kanunlar, hükümetimiz ve bakanlığımız çok duyarlı bir duruş gösterdi. Bu duruş sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti azalttı. Ancak tüm bunlara rağmen, şiddet tam olarak bitti diyemeyiz. Başta Sağlık çalışanlarına yönelik olmak üzere şiddetin toplumun her kesiminden temizlenmesi gerekiyor. Bizim dinimiz, kültürümüz geleneklerimiz şiddetten uzak durmayı, nezaketi ve saygıyı emreder, şiddet bize yakışmaz” dedi.

Sabri Öztürk, sözlerini “Başka doktorlarımız olmak üzere dünyanın en fedakarlık gerektiren ve saygıyı hak eden sağlık çalışanlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, herkese sağlıklı günler diliyorum” ifadeleriyle tamamladı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/15/sabri-ozturk-sagliga-hizmet-insanliga-hizmettir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"