Kulakkaya’da Kar Festivali Coşkusu

Kış turizminin geliştirilmesi ve yaylaların tanıtımı amacıyla Kulakkaya Yaylası’nda 3. Kar Festivali ve Off Road Oyunları düzenlendi.

Valiliğimiz himayesinde Yavuzkemal Belediyesi ev sahipliğinde 12 Mart 2017 Pazar günü düzenlenen Festivalin açılış konuşmasını yapan AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk, memleketimizin bütün yaylalarının çok güzel olduğunu belirterek, “Son dönemlerde de yayalarımızın bütün güzelliklerinden istifade ediyoruz. Kar festivaliyle de yayların kışını da değerlendiriyoruz. Kış güzelliğini de hep birlikte yaşıyoruz. Giresun birçok ilde olmayan doğal güzellikleri elinde bulunduran, büyük bir turizm potansiyeli bulunan bir şehir.  Hep birlikte, el birliğiyle yapılan çalışmalarla turizmin alt yapısını güçlendiriyoruz. Bugüne kadar büyük mesafe kat ettik. Giresun inşallah çok daha iyi yerlere gelecek. Hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="25232,25233,25234,25235,25236,25237,25238,25239,25240,25241,25242"]

Renkli görüntülerin yaşandığı 3. Kar Festivali ve Off Road Oyunları, açılış konuşmalarının ardından festival ateşinin yakılmasıyla başladı.
Festivalde karlı ve çamurlu parkurda Off Road gösterileri izleyenleri heyecanlandırırken, vatandaşların da kızaklarla ve naylonlarla kaymaları renkli görüntüler oluşturdu. Soğuk havada üşüyenler ise kemençe eşliğinde kar üzerinde horon oynayarak ısındı. Etkinlikte vatandaşlara Karadeniz'in yöresel yemekleri karalahana çorbası ve mısır ekmeği ikram edildi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/14/kulakkayada-kar-festivali-coskusu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"