KARKON Genel Başkanlarından Görele'ye ziyaret


Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ‘Haydi Köyümüze Geri Dönelim’ projesi ile Karadeniz turu yapan Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) Genel Başkanı Sıtkı Ada ve Karadeniz Federasyonu Başkanları ile bir araya geldi.

Bir yörenin gelişmesi, büyümesi anlamında birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Erener, “Yine birlik ve beraberlik günümüzden birisini yaşıyoruz. Bizim için varsa, yoksa Görele’nin gelişmesi, büyümesi için bu yoldaki hedeflerimiz, projelerimiz devam ediyor. Tabi ki bunları yapmak, ileriye taşımak için her yol birlik beraberlikten geçiyor. Ben bu kapsamda ilçemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) Genel Başkanı Sıtkı Ada ve Karadeniz Federasyonu Başkanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

KARKON Genel Başkanı Sıtkı Ada, konfederasyon olarak, ‘Haydi Köyümüze Geri Dönelim’ projesi hazırlayıp, ilgili bakanlıklardan destek sağladıklarını, büyük kentlerde yaşayıp, köyüne dönenlere, inek, petek, koyun desteği sağlanacağını söyledi.
Ada, ayrıca İstanbul’a eğitim için gelen gençlere gelenek ve göreneklerini unutmamaları için çeşitli etkinlikler yapacaklarını sözlerine ekledi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/28/karkon-genel-baskanlarindan-goreleye-ziyaret/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"