GÜKİP’ten Turizm Eylem Planı hamlesi


Giresun Üniversitesi-Kent İşbirliği Platformu 2. Olağan toplantısını 1 Mart 2017 günü merkez rektörlük binası toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan GÜKİP Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, bir önceki toplantıda belirlenen gündem doğrultusunda Giresun Üniversitesi’nin şuan ki mevcut durumunu tanıyacaklarını, alınan bilgiler ışığında işbirliği ve projeler geliştirilebileceğini söyledi.

Giresun Üniversitesi’nin hâlihazırdaki fiziki alanı, akademik bölümleri, kadrosu ve yapım aşamasında olan projeleriyle ilgili tanıtım sunumunu Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa CİN ve Prof. Dr. Mustafa Serkan SOYLU birlikte yaptılar. Giresun Üniversitesi’nin var olan bölümleri doğrultusunda kent ile işbirliği yeteneğine vurgu yapılarak, işbirliği yapmak isteyen kurum ve kuruluşlar ile çalışma arzusu içerisinde olduğuna değinildi. Giresun Üniversitesi’nin 2016 yılının son diliminde laboratuvar altyapısına ciddi yatırım yaptığına değinilirken, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Giresun Ticaret Borsası’na bağlı işletmelerin bu teknik altyapıdan faydalanabileceği vurgulandı.

Toplantının devamında GÜKİP Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Mart ayı sonunda yapılacak toplantıda turizm altyapı, üstyapı, eksi ve artılarını değerlendirmek üzere DOKA’nın çalışmaları olan Turizm Eylem Planı, DOKA’dan destek alınmak kaydıyla GÜKİP kurulu ve turizm dernekleri, üniversitemizin içinde faaliyet yürüten fakülte dekanları ile birlikte çalışma startının verilmesi yerinde olur. Bu doğrultuda Giresun turizmi uzman desteğiyle masaya yatırılmalıdır” dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/08/gukipten-turizm-eylem-plani-hamlesi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"