DOKTOR ADAYLARINDA BEYAZ ÖNLÜK HEYECANI

Giresun Üniversitesi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlediği etkinlikte Tıp Fakültesi öğrencileri için ‘beyaz önlük’ giyme töreni düzenledi.

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen "14 Mart Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni" Güre Yerleşkesi'nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Törene Bahçeşehir Üniversite (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de katılarak konuşma yaptı. Konuşmasında öğrencilere seslenen Yücel, "Bugün güzel bir gün 14 Mart Tıp Bayramı, öncelikle sağlık alanında çalışan bütün hekimlerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Ülkemizin her köşesinde hizmetlerine devam ediyorlar. Malum gazetelerde hepimiz zaman zaman doktorlara yapılan muameleleri görüyoruz, nasıl kadına şiddeti kınıyorsak 14 Mart Tıp Bayramı ile de doktorlarımıza yapılan bu şiddeti nefretle bir kez daha kınıyorum. Gençlerimiz doktor olacaklar ve hepimize hizmet verecekler ülkemizin her köşesinde bu hizmetlerini sürdürecekler. Kendilerine bundan sonra ki eğitim hayatında, hem de çalışma hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Beyaz önlük giyme töreni öncesi BAU Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç, doktor adayı öğrencilere konferans verdi. Konferansın ardından Tıp Fakültesi öğrencileri törenle beyaz önlüklerini giydi.

Haber: Yeşilgiresun

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/16/doktor-adaylarinda-beyaz-onluk-heyecani/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"