CHP Kadın Kolları’ndan Ülper Köyü’nde etkinlik


CHP Giresun Merkez İlçe Kadın kolları tarafından Ülper Köyü’nde Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker ile bazı yöneticilerde katıldılar. Etkinlikte konuşan Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün anlamına binaen, köyümüzde yaşayan kadınlarımız ile birlikte, köy meydanında buluştuk. Bizler Karadeniz Türk Kadının sıcaklığı ve misafirperverliği ile el emekleri pancar sarmaları, patates salatası ve yöresel ürünleri, lezzetleri ile karşılayan annelerimizin ellerini öptük, başkanlık sistemini öngören referandum oylaması ile ilgili konuştuk.

Oğul fındık zaten para etmiyor. Çok oluyor, fazlalık var diyorlar. Az oluyor elde stok var diyorlar. Yükselir dedikçe daha da düşüyor. Oğlan askerde, kız evlenecek yuva kuracak, çocuk okulda. Hepsi masraf hepsi zor.

Dertlerimiz anlatmakla bitmez. Bizi düşünende yok. Şimdi de çıkarttılar bir başkanlık sistemi. Herkes görevinin başında, herkes milleti memleketi için ne yapması gerekiyorsa onu yapsın. Bıraksın başka sevdaları, bıraksın Cumhuriyetin yakasını.

Kahvehanede de durum aynı. Promosyon almak için pazartesinden bu yana banka kapısındayım diyor Ömer Amca, 84 yaşındayım hakkımı helal etmiyorum diyor. Emekli maaşıyla ayakta kalmaya çalışıyoruz, hanım pancar patak süt yoğurt götürüyor pazartesi, Cuma pazara, çocuk bir işe girdi oh dedik 6 ay çalıştırdılar İş-Kur da, kışı zor atlattık diyor bir amca. Her birine gönülden kalpten seslendik bizlerde. 16 Nisan siyasilerin değil, siyasi güç ve ihtiras içinde olanların değil, halkın ta kendisinin HAYIR diyerek tek kazanan olduğu gün olacak. Bu eşsiz ülkenin gerektiği zamanlarda olduğu gibi kol kola omuz omuza nasıl hayırlı kararlar verdiğine tekrar şahit olacağız” dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/10/chp-kadin-kollarindan-ulper-koyunde-etkinlik/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"