BU NE AHLAKSIZLIK!

Zihinsel engelli kıza 3 yılda 4 kişi tecavüz etti. Genç kızın dayısının ve yengesinin cep telefonu mesajlarından şüphelenmesi ile ortaya çıkan olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Giresun’un Bulancak ilçesinde zihinsel engelli 17 yaşındaki kıza 3 yıl boyunca tecavüz ettikleri iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Olay, genç kızın dayısının ve yengesinin cep telefonu mesajlarından şüphelenmesi ile ortaya çıktı.
İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, zihinsel engelli 17 yaşındaki lise öğrencisi M.K., 3 yıl önce köylüsü G.A. tarafından tecavüze uğradı. Zihinsel engelli genç kız, daha sonra da R.A. isimli şahıs tarafından tecavüze uğradı. M.K., sınavları nedeniyle ailesinin izni ile ilçe merkezindeki N.Y.’nin evinde kaldığı sırada gece herkes uyurken cinsel saldırıya uğradı. Son olarak servis şoförlüğü yapan İ.B.’nin çirkin tuzağına düşen M.K., yaşadıklarını inanmayacaklarını düşünerek kimseye anlatamadı. Olay, genç kızın telefonunu şarj etmek için gittiği dayısının evinde gelen mesajlar üzerine yengesinin şüphelenmesi ile ortaya çıktı. Dayısı ve yengesinin nezaretinde savcılığa suç duyurusunda bulunan M.K.’nın psikolog nezaretinde ifadesi alındı. Olayla ilgili yaşları 38 ila 55 arasında olan G.A., R.A., İ.B. ve N.Y. gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan G.A. tutuklanırken, R.A., İ.B. ile N.Y. yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/08/bu-ne-ahlaksizlik/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"