BORSA BAŞKANINDAN BAŞKAN AKSU’YA KUTLAMA


Giresun Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu, İtalya’dan çok önemli konukları Giresun’a getiren Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu kutladı.
Yanıkoğlu, dünyanın en büyük fındık ithalatçısı firmanın genel direktörünün Giresun’a gelmesinin fındığımız adına çok önemli olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun daveti üzerine Giresun’a gelen İtalya’nın Alba kenti Belediye Başkanı Maurizio Marello, eski İtalya Türkiye Büyükelçisi ve Ferrero Genel Direktörü Carlo Marsili, Kurumsal İletişim Direktörü Yasemin Taşkın ve Fındık Derneği Başkanı Flavio Borgna Ticaret Borsası Lisanslı Depo ve Spot Borsası ünitelerini gezip bilgi aldılar.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, Alba kentinin önemli çikolata markalarına ev sahipliği yaptığını, dünyanın en kaliteli fındığının üretildiği Giresun’la iki kentin buluşmasının fındıkla çikolatanın yeni bir başlangıcı olabileceğini söyledi. Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu, dünya da bir ilk olan Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsasının her aşamasında destek olan Başkan Aksu’ya bir teşekkür daha ettiğini belirterek: "Dünyanın en büyük fındık ithalatçısı ve çikolata devi Ferrero Genel Direktörü, Alba Belediye Başkanı ve diğer misafirleri Giresun’a getirdiği ve fındık ihracatçıları ile buluşturduğu için Başkan Kerim Aksu’yu bir kez daha kutluyor ve tebrik ediyorum. Alba ile Giresun’un kardeş şehir olması, dünyanın en kaliteli fındığı olan Giresun Kalite Fındığın daha iyi tanınmasına yeni bir pencere açacaktır. Karşılıklı heyetlerin ziyaretleri ve yapılacak çalışmalara her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/29/borsa-baskanindan-baskan-aksuya-kutlama/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"