Tütüncü, üniversite öğrencileri ile buluştu

http://www.giresunhaberci.com/wp-content/uploads/2017/02/gru-tutuncu.jpg
AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü; üniversiteli öğrencilerle, öğrenci evinde bir araya geldi. İl Başkanı Tütüncü'ye, Gençlik Kolları İl Başkanı Habil Büyüktaş ve İl Üniversiteler Başkanı Kadir Öztürk eşlik etti. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Tütüncü, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, aileden sonra bireylerin yetiştirilmesinde en önemli aşama olan eğitim hayatlarını geçirdiği şehrimiz olan Giresun’da, üniversite hizmet standartlarımız sürekli gelişmektedir. Şehrimizin öğrenciler gözünde bir cazibe merkezi olduğunu görmekteyiz ve yatırımlarımızı bu doğrultuda devam ettirmekteyiz. Partimizin gençlere verdiği önem, 15 yıllık gençlik ve spor yatırımlarımızın yanında gençlik meseleleriyle ilgili aldığımız kararlarla birlikte ortadadır. Yaklaşan halk oylamasında yapacağımız Anayasa değişikliğinde genç kardeşlerimizin özgüvenini ve azmini hissetmek bu ülkenin en büyük teminatıdır” dedi.

Tütüncü konuşmasını şöyle sürdürdü” Bizim bu ülkeye, bu şehre ve partimize aidiyet bağlarımızın güçlü olması, yarınların huzur ve emniyet içinde olması anlamına gelmektedir. Gençlerimizden özel isteğim kabiliyetlerinizi geliştirmek ve kendinizi çok iyi yetiştirmenizdir” dedi.

İl Başkanı Tütüncü, gençlere verilen önemi yineleyerek, seçilme yaşının 18’e düşürülmesi için seçim süresi boyunca gençlik teşkilatıyla birlikte var güçleriyle çalışacaklarını ve gençlere hak ettiği değeri kazandıracaklarını belirtti. Gençlik Kolları İl Başkanı Habil Büyüktaş; “İl Başkanımızın söylemleri seçim öncesinde gençlik kadememize moral olmuştur. AK Parti Giresun Gençlik Kolları teşkilatı, üniversite birimiyle birlikte halk oylaması seçim çalışmalarına hazırdır. Daha öncesinde büyük başarılar elde eden bu teşkilat, 16 Nisan’da da bu başarısını arttıracak ve Giresun’da tüm genç kardeşlerimizin yüreğine dokunmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

Gençlik Kolları İl Başkanı Büyüktaş, gençliğe verilen öneme karşılık, beklenilen çalışma performansının ortaya koyulacağından şüphe edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.
http://www.giresunhaberci.com/2017/02/27/tutuncu-universite-ogrencileri-ile-bulustu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"