TSO'dan üyelerine ucuz elektrik fırsatı

Çoruh Elektrik Perakende Satış Hizmetleri İl Müdürü Aytekin Ayan ile Serbest Tüketici İşlemleri Sorumlusu İbrahim Bekdemir tarafından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na yapılan ziyaretin ardından, Oda üyelerinin indirimli elektrik kullanımıyla ilgili çeşitli firmalar ile görüş alış verişinde bulunuldu. Üyelerimizin en yüksek orandan indirimli elektrik satın alımıyla ilgili Çoruh Elektrik (AKSA) firmasına Oda Kaydı Belgesi ile bizzat başvurmak suretiyle indirim oranlarından faydalanılmasına karar verildi.

İndirimli elektrik kullanımıyla ilgili açıklama yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Hepimizin bildiği gibi enerjide sanayi ve ticarethane tüketimlerinin yüksek olması maliyetleri etkilemektedir. Bu doğrultuda Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu müşteri lehine ucuz elektrik kullanımının önünü açmasının ardından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin işletmelerinde indirimli elektrik kullanması için çalışma başlattık. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin de yararlanması için birden çok firma ile görüşmek suretiyle oranlar belirledik. İndirimli elektrik kullanımından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin faydalanabilmesi için AKSA Elektrik firmasına yazılı beyanda bulunmaları yeterli olacaktır” diye konuştu.

Çoruh Elektrik Perakende Satış Hizmetleri İl Müdürü Aytekin Ayan; “2400 kw saat ve üstü elektrik tüketimi yapan mesken ve işletmelere indirim uygulanmaktadır. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na bu uygulama için ekstra bir indirim kararı aldık. Meskenler için yüzde 7, ticarethaneler için ise yüzde 9 faturada indirim uygulanacaktır. Bu oran özel bir indirimdir. Üyelerin imzaladıkları sözleşmelerde herhangi bir ceza unsuru bulunmamaktadır,  100 bin kwh ve üstü tüketimlerde ise bire bir görüşmeler çerçevesinde yeni bir indirim oranı uygulanacaktır” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"