Sabri Öztürk’ten Giresun Ziraat Odası’na ziyaret

http://www.giresunhaberci.com/wp-content/uploads/2017/02/sabri-ziraat-manset.jpg
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Ziraat Odası’nı ziyaret ederek, Oda Başkanı Nurittin Karan ve Ziraat Odası İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erim Yaman ile istişarede bulundu.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti hükümeti olarak fındık üreticisinin destekçisi olduklarını ifade etti. Öztürk, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri kapsamında Giresun Ziraat Odası’nı ziyaret etti. İlçe ziraat odası başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Milletvekili Öztürk, sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman istişare içerisinde olduklarını belirtti.

Öztürk, fındık üreticisinin hak ve hukukunun korunması noktasında çaba gösteren başta Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan olmak üzere Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erim Yaman ve ilçe ziraat odası başkanlarına teşekkür etti. Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’da Milletvekili Öztürk’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, tek gündemlerinin fındık üreticisinin menfaatleri olduğunu kaydetti.

Fındıkta yaşanan sorunlara karşı güçlerinin yettiği ve seslerinin çıktığı kadar mücadele ettiklerinin altını çizen Karan, fındıkta alan bazlı gelir desteği için AK Parti hükümetine minnettar olduklarını, her yıl il ekonomisine ciddi anlamda ekonomik girdi sağlandığını ifade etti. Karan, fındık üreticilerinin hak ve hukukunu korurken siyasileri yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.
http://www.giresunhaberci.com/2017/02/27/sabri-ozturkten-giresun-ziraat-odasina-ziyaret/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"