MUHTARLARDAN GÜREL'E PLAKET

http://www.giresunhaberci.com/wp-content/uploads/2017/02/gurel-manset.jpg
Giresun Faal Muhtarlar Derneği’nden Giresun İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Mürşit Gürel’e yoğun kar yağışına rağmen karla mücadelede anında müdahale ettikleri ve yolların sürekli açık tutulmasındaki çalışmalarından ötürü plaket verildi.

Faal Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen törene İGM Başkanı Mürşit Gürel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın ve muhtarlar katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Giresun Faal Muhtarlar Derneği Başkanı Hadi Karabulut, 2016 yılı genelinde ve son dönem de etkisini hissettiren kar yağışı sonrası çalışmaları için teşekkür etti.
Köylü ile çok fazla karşı karşıya kalmadıklarını belirten Karabulut, “Faal Muhtarlar Derneği olarak 2016’da güzel hizmetler aldık, köylü bize bu dönemde sorunları ile gelmedi ve bu yönden bizde rahat ettik” dedi.

Konuşmanın ardından Dernek Başkanı Karabulut, İGM Başkanı Gürel’e plaket takdim etti.
Gürel, burada yaptığı konuşmada AK Parti’nin kurucu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Makam da oturmak için, hava atmak için AK Parti’nin kimliğini statü olarak kullanmayın" sözlerini hatırlatarak “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bize bir emanet olan sözleri aklımızda. Onun için ben bu partinin ilk kuruluşundan bu yana görev almaktayım, hizmet etmek için çalışmak için burada bulunup Cumhurbaşkanımızın bize sözleri olan, ‘makam da oturmak için, hava atmak için AK Parti’nin kimliğini statü olarak kullanmayın’ diye bize söylemişti. Bizde burada hiçbir şekilde oturmadan sürekli sizler ile İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla birlikte, İl Özel İdaresi'nde Sayın Valimiz ve Genel Sekreterimiz ve şube müdürlerimiz ile birlikte 550 köyün tamamını belediye sınırları içerisinde sosyal amaçlı bütün yatırımlara Milli Eğitimle ilgili, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve özelliklede bizim sahilde kurduğumuz gençlik merkezleri ile birçok devlet yatırımlarıyla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Çevre yolunun ihalesinin yakında yapılacak olduğunun müjdesini veren Gürel, “Amacımız yaşanabilir bir Giresun, ziyaret edilebilir, turizme açık turizmden ek gelir sağlayan, eğitim seviyesi yüksek, kalkınmış bir Giresun. İnşallah önümüzde ki günlerde mutlaka sizlerde şahit olacaksınız, bizim çocukluktan beri arzu ettiğimiz çevre yolu proje ihalesi önümüzde ki günlerde yapılacak aynen Türkiye’nin bütününde olduğu gibi Giresun’da da sağlıkla ilgili yatırımları hız aldığını bu dönemde gördük. İhalesi yapıldı, arazi teslimi yapıldı önümüzde ki günlerde temeli ayılacak 350 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi yapılacak. Giresun’un tek bir eksiği vardı Onkoloji üzerine çok fazla sağlık imkanımız yoktu. Orada çok modern bir hastane ve özellikle de Onkoloji üzerine bir hastane olarak Giresunlu hemşerilerimize hizmet edecek” diye konuştu.
http://www.giresunhaberci.com/2017/02/28/muhtarlardan-gurele-plaket/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"