FETÖ’NÜN HAİN PLANI!

15 Temmuz gecesi Giresun Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin evi de bombalanacaktı.

Tutuklu Yüzbaşı Ali Pehlivan'ın ifadesi, 15 Temmuz gecesi hedef seçilen yerleri tek tek ortaya çıkardı. Ankara’da bombalanacak yerler arasında Giresun Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin evi de vardı.

YÜZBAŞI ANLATTI

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasında tutuklanan ve etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyen Yüzbaşı Ali Pehlivan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına, TSK içerisinde FETÖ'cü olarak bildiği tüm isimleri tek tek söyledi. Pehlivan ayrıca darbe gecesi Erdoğan ve birçok bakana yönelik bombalı saldırı girişimini de anlattı.

COĞRAFİ ANALİZ SİSTEMİ

Pehlivan, ifadesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimini yöneten ve meslekten ihraç edilen Tuğgeneral Gökhan Sönmezateş'in kendisini 9 Temmuz 2016 tarihinde telefonla arayarak çağırdığını belirtti. Pehlivan, “CAS (Coğrafi Analiz Sistemi) programını aç' dedi. Bu programı açarak, birçok yerin görüntüsünü aldık” dedi.

F-16 İLE VURACAKTI

Savcılık, bu ifade doğrultusunda söz konusu koordinatları ve fotoğrafları kontrol ederek, Dikmen Vadisi'ndeki iki bloku şüpheliye teşhis ettirdi. Bloklarda Giresun Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile 2 bakan ve 5 elçilik görevlisinin oturduğunu tespit etti. FETÖ’cülerin bu binayı F-16’larla vurmayı hedefledikleri tespit edildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"