Bulancak Belediyesi’nden “Aramıza hoş geldin bebek” projesi

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Bulancak Belediyesi tarafından yürütülen "Aramıza Hoşgeldin Bebek" projesi kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Özellikle akşam saatlerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Yakar Belediye personellerinin Mürsel Akdeniz'in Mehmet Fatih bebeğini, Maşide Duman'ın Elif Şura bebeğini, Kerem Hakyemez'in Eren Şenel bebeğini, Veysel Yavuz'un Aras Selim bebeğini ve Halil Cürgül'ün Ahmet Emir bebeğini aileleri ile birlikte ziyaret etti.
Yakar yaptığı açıklamada "Bir yılı aşkın süredir Bulancak'ta yeni doğan bebeklerimizi ziyaret ediyoruz. Bu sefer Belediye personellerimizi de ziyaret etmek istedik. Rabbim yavrularımıza hayırlı, sağlıklı, güzel bir gelecek versin inşallah. Bebek ziyaretleri ile yorgunluğumuzu atıyor yeniden enerji doluyoruz. Bu günahsız, melek gibi yavrular için daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Bebek ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyen Yakar, yeni doğan bebekleri için aileler belediyemiz sayfasından başvuru yapılabileceğini söyledi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"