243 Köy Yolu Kardan kapandı

İl genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 243 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar nedeniyle kapanan köy yollarında kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Sahil ve iç kesimlerinde önceki gün başlayan ve yer yer etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde bulunan 550 köyden bu sabah itibariyle; Merkezde 50,  Bulancak’ta 15, Çanakçı’da 3, Dereli’de 29, Doğankent’te 8, Espiye’de 26, Güce’de 15, Keşap’ta 35, Piraziz’de 1, Tirebolu’da 42, Yağlıdere’de 19 köy yolu olmak üzere toplam 243 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarını açmak için Giresun İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı 79 ekibin 73’ü kar mücadelesi çalışmalarını sürdürüyor.

EĞİTİME KAR ENGELİ

Giresun'da kar yağışı nedeniyle dört ilçede okullar tatil etildi. Alınan bilgiye göre, Doğankent, Tirebolu ile Güce ve Keşap ilçelerindeki tüm okullarda eğitime, kar yağışı nedeniyle bugün ara verildi. İl merkezinde de Yağmurca ve Okçu köylerinde eğitime ara verilirken Dereli, Bulancak, Yağlıdere ve Espiye ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapan öğrenciler için okul tatil edildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"