"TAŞINMAYI DÜŞÜNÜYORUZ!"

Lütfi Bayraktar, EFİT Tesislerinin içinde bulunduğu arazinin Giresun Belediyesince, Bulancak ve Tirebolu’daki arazilerinin de oradaki belediyelerce adeta kıskaca alındığını, arazilerinin üzerine çivi çakamadıklarını belirterek, “Bu da yetmezmiş gibi GRÜ’de EFİT tesislerine göz dikti. Dört bir taraftan ablukaya altındayız” dedi.

Bayraktar, FKB’nin özerk olduğuna işaret ederek, “Biz tüm bu olumsuzluklara karşın mücadele ediyoruz, batıdan fındık getirip burada işliyor, yine batıya götürüp satıyoruz, bu böyle devam edemez, şartlar değişmezse hem FKB’yi, hem de EFİT'i batıya taşıyacağız” diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’ın “FKB ve EFİT’in batıya taşınmasına” yönelik yaptığı açıklamanın ardından Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’da çarpıcısı açıklamalarda bulundu.

“TAŞINMAYI CİDDİ CİDDİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, birlik genel merkezi ile EFİT in batı bölgesine taşınması konusunun son yaptıkları mali genel kurulda gündeme geldiğini doğrulayarak” Bu konu ciddi ciddi düşünülmeye başlanmıştır. Giresun’daki Fiskrobirlik’e ait EFİT tesislerinin bulunduğu arazi ile şehir merkezindeki genel müdürlüğe ait arsalar Giresun belediyesi tarafından işlenmiş ve bizim buraları kullanma imkanınız ortadan kaldırılmıştır. Aynı konu Bulancak ve Tirebolu’daki yerlerimiz için de geçerlidir, oralardaki yerlerimizde o bölgelerin belediyeleri tarafından kıskaç altına alınmıştır” dedi.

ÜNİVERSİTE DE ARAZİMİZE GÖZ DİKTİ

Lütfi Bayraktar, EFİT in bulunduğu araziye şimdide üniversitenin göz diktiğini ve burayı almak istediğini belirterek, “Bize Debboy’daki arazi ile takas teklifini getiriyorlar. Arazimizin değerini versinler alsınlar” dedi.

“BATIDAN FINDIK GETİRİP İŞLİYORUZ”

Bayraktar, Fiskobirlik’in Giresun için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini belirterek, "Ama biz de özerk bir kurumuz. Kârımızı zararımızı hesap etmek zorundayız. Biz batıdan fındık getirip burada işliyor yine batıya satmaya götürüyoruz, bu olacak iş değil” dedi. Bayraktar, kendilerine bugüne kadar kimsenin yardımcı olmadığını da belirterek, “Taşınma kaçınılmaz gibi duruyor” diye konuştu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"