Elektrik’te indirimli dönem başladı

Elektrik abonelerine büyük müjde,  Çoruh ERSAŞ’ın uygulamaya koyduğu projesi ile artık elektrikte 82 lira ve üzerinde aylık fatura ödeyenlere indirim uygulaması yapılacak.
Konuya ilişkin açıklama yapan Çoruh EPSAŞ Şirket Müdürü Ali Emrah Köse, “ Çoruh Elektrik aylık 82 TL ve üzerinde fatura ödeyen tüm mesken ve işletmeler için indirim uygulamaktadır.  İndirimden faydalanmak için size en yakın Çoruh EPSAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerine başvuru yapmanız yeterli olacaktır” dedi.
Elektrik dağıtımının özelleşmesi ile birlikte serbest tüketicilere özel fiyat avantajının sağlandığı belirten Köse, “Günümüz şartlarında artık 82 TL ve üzerinde fatura ödeyen tüketiciler kendi tercihlerini yapabilir duruma gelmiştir. 30 saniyelik başvuru dışında hiçbir zahmete katlanmalarına gerek kalmadan tüketiciler bu indirimden Çoruh EPSAŞ sayesinde yararlanabilmekteler. Şirketimiz bütün süreçleri başvurunuzdan itibaren sizin adınıza takip etmekte ve size indirimli elektrik hizmeti sağlamaktadır. Zorunlu giderlerinizden birinden bu sayede tasarruf sağlayarak aile bütçenize de katkıda bulunacaksınız” ifadelerini kullandı.

Hizmet kalitesi düşmeyecek

İndirimden yararlanmaya başlayan müşterilerin hizmet kalitesinde hiçbir eksilmenin kesinlikle olmayacağını belirten Köse, "Hizmeti daha önce olduğu gibi bölgemizde Çoruh EDAŞ tüm tüketiciler için sunmaya devam edecektir. Göreceğiniz tek değişiklik ise faturalarınızdaki indirim sonrasında birim fiyattaki azalma olacaktır. İndirim başvuruları için vatandaşlarımızı en yakın Çoruh EPSAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerine davet ediyorum” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"