DMO, imalatçıları Kobi kataloğuna davet ediyor

Devlet Malzeme Ofisi Trabzon Bölge Müdürlüğü ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa organize edilen Giresunlu imalatçı firmaların katıldığı “Müşterin Kamu Olsun-DMO Bölge Kataloğu” toplantısı yapıldı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Giresun’da faaliyet yürüten firma temsilcileri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Bölge kataloğu KOBİ düzeyindeki işletmelerin rekabet edebilmeleri adına avantajlı bir çalışmadır. Müşteri kitlesinin bulunduğu bölge ile sınırlandırılması nakliye açısından da işletmelerimize avantaj sağlayacaktır. Karadeniz’de 10 ili kapsayan bu uygulamadan Giresunlu imalatçı işletmelerin faydalanmasını arzuluyoruz” dedi.

Devlet Malzeme Ofisi Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun ise; “Müşterin Kamu Olsun toplantısının faydalı geçeceğini, Giresunlu işletmelerin KOBİ kataloğuna ilgi göstereceğini ümit ediyoruz. DMO bölge katalog çalışması ile alternatif oluşturmayı, KOBİ’lerin DMO havuzundan yararlanmasını amaçlamaktadır. DMO’nun üç tür tedarik yönetimi vardır; stok, katalog ve müteferrik şeklindedir. KOBİ’lerin katalog çalışmalarından faydalanabilmesi adına belirli kriterler tespit edilmiş, yıllık cirosu 8 milyon TL’yi geçmeyen KOSGEB kapsamı firmalar çalışmada ön görülmektedir” diye konuştu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"