Başkan Karapıçak, Sanayi Sitesinde

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, altyapı çalışmaları tamamlanan Sanayi Sitesinde bazı incelemelerde bulunarak, site yöneticileri ve esnaflarla görüştü.

Beraberinde Tirebolu Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ve İlçe Başkan Yardımcısı Halil Kadıoğlu ile birlikte ilçenin Körliman Mahallesinde bulunan Sanayi Sitesine giden Belediye Başkanı Karapıçak, sitede bazı incelemeler yaparak, esnaflarla bir araya geldi. Bu arada, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Yardımcısı Yıldıray Kara ile de görüşen Karapıçak, sitenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Sanayi Sitesinin altyapı çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Karapıçak, “En kısa zamanda tüm esnaflarımızı bir çatı altında toplayacağız” diyerek, şehir içindeki ve başka yerlerdeki esnafları Sanayi Sitesine gelmeye davet ettiğini söyledi. Sitenin faaliyete geçirilmesiyle ilgili altyapı sorunu kalmadığını dile getiren Belediye Başkanı Karapıçak, “Artık bizim de modern bir Sanayi Sitemiz var. Dağınık halde bulunan tüm esnaflarımızı bir çatı altında toplayıp, daha iyi hizmet yapmalarını sağlayacağız. Sitede dükkanları olan ya da kiracı olarak buraya gelmek isteyen esnaflarımıza belli bir süre tanıyıp, tüm iş yerlerinin burada olmasını temin edeceğiz. Sanayi Sitemiz tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde, ilçemizin cazibe merkezi burası olacak ve tüm sanayi esnafı burada hizmet verecek. Buradan tüm sanayici esnaflarımıza bir çağrıda bulunarak, sitemizdeki iş yerlerinizi hizmete geçirin diyorum” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"