Ortak kullanım 1 Ocak’ta başlıyor

Uzun zamandan bu yana hayata geçirilmesi için çalışılan Tıp Fakültesi Hastanesindeki doktorların Devlet hastanelerinde de çalışmalarını sağlayacak olan afiliasyonun (ortak kullanım) 1 Ocak tarihinden itibaren hayata geçirileceği öğrenildi. Daha önce 15 Aralık tarihinde başlayacağı bildirilen ortak kullanımın mali yıldaki bütçelerinde göz önüne alınarak 1 Ocak tarihine çekildiği ifade edildi.

HER DOKTOR POLİKLİNİK YAPACAK

Öte yandan yetkililerden edinilen bilgilere göre Giresun Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanelerinde uygulanacak olan afiliasyonda Tıp Fakültesinde Yrd. Doç., Doç.  ve Prof’lar için ayrı poliklinik odaları olacak. Böylelikle her akademisyenin vatandaşlara poliklinik hizmeti vermesi sağlanacak.

Diğer taraftan önümüzdeki hafta içerisinde Vali Hasan Karahan başkanlığında Kamu hastaneler Birliği ve GRÜ rektörününde katılacağı toplantıda afiliasyonla ilgili yapılan çalışmalar son kez gözden geçirilecek.

KADIN DOĞUM HASTANESİ YILBAŞINDAN ÖNCE AÇILACAK

Bu arada tamamlanan Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki taşınma işlemi de devam ediyor. Hastanenin yılbaşından önce düzenlenecek bir törenle hizmete açılacağı, açılış törenine Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin de katılacağı öğrenildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"