Din Bir Sen, “Yüreğimizi yakanların ocakları sönsün”

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Kayseri'de bugün sabah saatlerinde Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izine çıkan er ve erbaşları taşıyan araca bombalı araçla yapılan saldırıyı kınayarak, "belanızı bulacaksınız" dedi.

Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "Maalesef yine terör, yine şehit haberi... Yüreğimiz yandı. Allah, yüreğimizi yakanların ocaklarını söndürsün. Bu hainler cezalarını çok ağır çekecek, ağır bedeller ödeyecektir. Millet olarak ancak o zaman yüreklerimize su serpilir. Kayseri gibi sakin bir ilimizde bugün bomba patlattılar. Bombalı araçla yapıldığı tahmin edilen saldırıda 13 askerimiz şehit oldu. 6'sı ağır 55 vatandaşımızda yaralı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralı vatandaşlarımıza ve ailelerine de geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar temenni ediyorum. Edinilen bilgilere göre hafta sonu olmasına rağmen bombanın patlatıldığı yerin hareketli ve kalabalık bir bölge olduğu belirtiliyor. Saldırı doğrudan askerimizi hedef almış. Alçakça planlanmış olan bu saldırının misliyle karşılık bulacağından şüphemiz yoktur. Bu alçaklara gereken ders bir an önce verilmelidir.

Şunu ifade etmek isterim ki, meydana gelen bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Bu saldırı ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve birlikte yaşama kültürüne karşı yapılmış bir saldırıdır. Bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Terörle, ülkemizi ve vatandaşlarımızı sindirmeye ve korkutmaya çalışan alçaklar iyi bilmelidir ki, halkımız bu hainliğe izin vermeyecektir. Terörü finanse eden emperyalistler iyi bilsin ki, Türkiye teslim olmayacaktır. Emellerinize asla kavuşamayacaksınız. Din-Bir-Sen olarak, terörü finanse eden emperyalistleri, onlara uşaklık eden hainleri ve terörü alkışlayan iç mihrakları, bu kalleş tuzağı kuranları ve gerçekleştirenleri kınıyor ve lanetliyoruz. Allah onları kahretsin. Allah ocaklarını yangın yerine çevirsin."

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"